Квалитет

У домену Металфер групе, квалитет није само стандард, он је карактеристика која нас дефинише, пажљиво уткана у сваки процес, производ и решење, стварајући задовољство клијента и постављајући индустријске параметре.

Основне вредности Металфера: трајност и квалитет

Вредност којом се пре свега водимо у пословању је трајност наших производа. Висок квалитет добијен праћењем свих релевантних технолошких фаза производње омогућио нам је да на тржишта у окружењу, као и нa тржиште ЕУ, пласирамо производе у складу са најсавременијим стандардима. Више од деценије ослушкујући потребе купаца константно смо напредовали и производе усаглашавали са најзахтевнијим стандардима – BS, DIN, STAS, EN и другим.

Дуж наших производних линија налазе се софистицирани урађаји и сензори, а захваљујући њима у реалном времену пратимо све кључне параметре. На тај начин осигуравамо да је квалитет готовог производа увек усклађен са стандардима. Контролна испитивања и сертификати квалитета издају се у лабораторији која је акредитована према SRPS EN 17025:2015. Све врсте испитивања раде се на најсавременијим уређајима високе прецизности и тачности. Поштујући норме у грађевинарству, испитивања и узорковања готовог производа врше се по тачно одређеној динамици. На овај начин елиминишемо могућност да било који део производа буде произведен а да не задовољава захтеве стандарда земаља у које се тај производ пласира.

Контролисан и сертификован производни процес

Лабораторија поседује домаће и стране сертификате којима потврђује своју компетентност, а сертификован систем квалитета омогућава да се кроз све фазе производње обезебеди следљивост као једна од најбитних карактеристика сваког производа. Да би то било могуће, картице са свим потребним подацима (опис, држава произвођача, произвођач, називни пречник…) налазе се на сваком производу. Готов производ прати и сертификат квалитета који садржи све податке о механичким карактеристикама и хемијском саставу готовог производа.

Производни погони Металфера, поред савремене опреме и високотехнолошких процеса, користе еколошки чист производни систем затвореног типа. Користећи челични отпад за добијање нових производа вршимо рециклажу уз висок степен еколошке свести. Како би били сигурни да је цео производни процес у потпуности контролисан – од улазних сировина до готовог производа – сви аспекти се прате кроз различите системе управљања квалитетом.

Наши ISO сертификати:

РЕЛЕВАНТНЕ ПРИЧЕ
Учешће Надзорног одбора Металфер Групе на Копаоник Бизнис Форуму 2024.
Учешће Надзорног одбора Металфер Групе на Копаоник Бизнис Форуму 2024.

Престижни Копаоник Бизнис Форум још једном је послужио као кључна платформа за плодне дискусије о економским, геополитичким и друштвеним динамикама, нудећи свеобухватне анализе савременог глобалног пејзажа.

„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“

У бајковитом предвечерју, 12. децембра, Металфер Група је била домаћин магије на свом Новогодишњем балу. Деда Мраз је својим даровима распламсао срца најмлађих, док су наши малени витезови и принцезе запловили у чаробни свет маште.

Осврт на Медиа Туру
Осврт на Медиа Туру

У свом настојању да гради одрживу будућност, компанија Металфер с поносом је представилa свој иновативни производ – Металфер® Зелени Челик.

Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина
Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина

Са изузетним поносом честитамо нашој Сремској Митровици на заслуженом признању као Еко општини у Србији.

Дуално образовање
Дуално образовање

Металфер постојано подржава амбициозне младе људе на њиховој образовној и професионалној стази, овога пута кроз пројекат „Дуално образовање“.

Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу
Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу

У живописном окружењу Истанбула, где се древна историја сусреће с модерним временима, овогодишња конференција СтилОрбис и ИРЕПАС

Учешће наших момака у фудбалској лиги
Учешће наших момака у фудбалској лиги

Компанија Metalfer Steel Mill подржава спортски и тимски дух својих запослених.

Ђак првак
Ђак првак

Као што шума сваког јутра буди своје тајне и пушта птице да причају приче, овогодишња свечана представа у Градском позоришту звучала је као одјек детињства и чуда које оно носи.

ЕПД сертификат
ЕПД сертификат

Групација Metalfer Group са поносом објављује да је наша компанија Metalfer Steel Mill стекла ЕПД (Environmental Product Declaration) изходован од стране реномиране куће EPD International AB Stockholm.

Челичење у Металферу
Челичење у Металферу

”Челичење”, сада већ традиционална, годишња манифестација која слави дух тимског рада и заједништва у ”Metalfer Steel Mill”-у, одржана је ове године 2. јуна у парку природе – Засавица.