Прилике за запослење

Постани део нашег тима који нуди изузетне могућности за лични и професионални развој

Пажљиво бирамо људе са којима градимо будућност компаније. Верујемо да и они пажљиво бирају нас.

Привлачење и задржавање радне снаге у околностима у којима је тржиште рада у дефициту представља велики иазазов за све послодавце. Када је у питању селекција потенцијалних новозапослених, Металфер се од самог почетка држи истих принципа – тражимо челичне људе, оне који су проактивни, комуникативни и креативни. Kолеге које ће посао обављати страствено и са мотивацијом, жељни нових знања и професионалних стимуланса.

Људи које видимо у свом тиму су предани, одговорни и поуздани, због чега Металфер за њих има спремно мноштво бенефита који се тичу како посла и едукације, тако и приватног, породичног живота. Индивидудалност, потребе и осећања сваког од наших запослених важни су за добробит целокупне компаније. Као заједница од више стотина људи, Металфер је жив организам који се мења и у складу са потребама, хтењима и изазовима свих својих чланова. Ми јесмо скуп појединаца са врхунским и разнородним знањима и вештинама, који раде на најразноврснијим позицијама, али и који бирају да посвећено раде као један – ка истим циљевима, борећи се за исте вредности.

Процес разговора за посао

Природа вашег интервјуа може се разликовати у зависности од улоге коју желите да преузмете у нашој компанији. Углавном ћете се наћи у интеракцији са будућим сарадницима, а број колега са којима ћете раговарати може да варира. Први кругови наших интервјуа се углавном воде виртуелно, али и даље пружају богато искуство без обзира на удаљеност између вас и вашег регрутера. Он ће вас водити кроз сваки корак процеса, осигуравајући да сте добро припремљени и информисани о томе шта можете да очекујете.

Без обзира на позицију за коју сте заинтересовани, наш процес је доследно фер и даје вам прилику да покажете своје вештине, стекнете увид у вашу будућу улогу и поближе упознате Металфер радно окружење и културу.

Који је најбољи начин да се припремите за своје интервјуе? Само будите мирни, будите аутентични и слободно нам постављајте питања. Дођите спремни да разговарате о својим искуствима, знању, достигнућима и вештинама. Радујемо се сусрету са вама.