Група

Металфер група је иновативна и независна компанија која стоји иза уверења да је индустрија покретач друштвеног напретка и одговорног управљања животном средином.

Ми смо иноватори, технолози и чувари животне средине, посвећени постављању нових стандарда квалитета, прецизности и одрживости. Наша мисија је да развијамо висококвалитетне производе кроз континуирано унапређење и ефикасно коришћење ресурса, а уз поштовање живота и животне средине. Од ребрастог бетонског челика, преко жице у котуру, до каменог агрегата, наши производи су много више од материјала. То су решења која покрећу снове и пројекте наших клијената у различитим секторима.

Централни део нашег пословања чине наш извршни и надзорни одбор, искусни професионалци који нас воде путем остварења наших стратешких циљева. Они стоје иза наших основних вредности, негују корпоративну одговорност и одрживе пословне праксе, те осигуравају да останемо на врху индустрије. Одговорност дубоко одјекује нашим вредностима. Сматрамо да смо више од обичног радног места. Улажемо у развој и срећу наших људи јер схватамо да је наш успех испреплетен са њиховим. Посвећени смо неутралисању штетних утицаја наших производа и технологија на животну средину тежећи позитивном друштвеном утицају. Наша посвећеност се потврђује нашом неумољивом тежњом за иновацијама. Имамо неисцрпну страст за истраживањем и развојем нових материјала, технологија и могућности. Континуирано учење је камен темељац нашег напретка и оно нам омогућава да будемо у току са развојним трендовима у нашој индустрији.

Такође верујемо у моћ сарадње и ценимо наша партнерства. Препознајемо да је тимски рад од суштинског значаја за наш успех те стога негујемо културу сарадње у нашим редовима и са нашим партнерима. Вођење наше организације захтева више од пуког професионализма. Ценимо индивидуалност и емоционалну интелигенцију, основне компоненте јединственог карактера који доприносе нашем успеху без премца. Пошто тежимо да будемо успешна, али опрезна организација, свесни смо утицаја наших акција на наше запослене, наше купце и добављаче, ширу заједницу и животну средину.

Металфер група, кроз свој разноврсни асортиман производа, показује посвећеност стварању свеобухватних решења. Настојимо да са прецизношћу и професионалношћу задовољимо јединствене потребе сваког клијента, оснажујући њихове визије у различитим индустријама. У суштини, Металфер група тежи да буде светао представник одговорне индустрије. Наше вредности и циљеви, усредсређени на производњу производа високог квалитета, поштовање животне средине, подршка заједници и континуирано учење, огледају се у сваком нашем производу. Док идемо напред, остајемо посвећени обликовању одрживе будућности за све, чинећи то са опрезом, пажњом и непоколебљивом вером у исправност наше мисије.

Индустрија

Инфраструктура

Инфраструктура није само пука изградња објеката, она је и стварање вена и артерија које покрећу модерну цивилизацију.

РЕЛЕВАНТНЕ ПРИЧЕ
Учешће Надзорног одбора Металфер Групе на Копаоник Бизнис Форуму 2024.
Учешће Надзорног одбора Металфер Групе на Копаоник Бизнис Форуму 2024.

Престижни Копаоник Бизнис Форум још једном је послужио као кључна платформа за плодне дискусије о економским, геополитичким и друштвеним динамикама, нудећи свеобухватне анализе савременог глобалног пејзажа.

„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“

У бајковитом предвечерју, 12. децембра, Металфер Група је била домаћин магије на свом Новогодишњем балу. Деда Мраз је својим даровима распламсао срца најмлађих, док су наши малени витезови и принцезе запловили у чаробни свет маште.

Осврт на Медиа Туру
Осврт на Медиа Туру

У свом настојању да гради одрживу будућност, компанија Металфер с поносом је представилa свој иновативни производ – Металфер® Зелени Челик.

Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина
Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина

Са изузетним поносом честитамо нашој Сремској Митровици на заслуженом признању као Еко општини у Србији.

Дуално образовање
Дуално образовање

Металфер постојано подржава амбициозне младе људе на њиховој образовној и професионалној стази, овога пута кроз пројекат „Дуално образовање“.

Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу
Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу

У живописном окружењу Истанбула, где се древна историја сусреће с модерним временима, овогодишња конференција СтилОрбис и ИРЕПАС

Учешће наших момака у фудбалској лиги
Учешће наших момака у фудбалској лиги

Компанија Metalfer Steel Mill подржава спортски и тимски дух својих запослених.

Ђак првак
Ђак првак

Као што шума сваког јутра буди своје тајне и пушта птице да причају приче, овогодишња свечана представа у Градском позоришту звучала је као одјек детињства и чуда које оно носи.

ЕПД сертификат
ЕПД сертификат

Групација Metalfer Group са поносом објављује да је наша компанија Metalfer Steel Mill стекла ЕПД (Environmental Product Declaration) изходован од стране реномиране куће EPD International AB Stockholm.

Челичење у Металферу
Челичење у Металферу

”Челичење”, сада већ традиционална, годишња манифестација која слави дух тимског рада и заједништва у ”Metalfer Steel Mill”-у, одржана је ове године 2. јуна у парку природе – Засавица.