Бенефити

Одосе са запосленима градимо на међусобном разумевању

Верујемо да је пријатна атмосфера пуна подршке темељ за развој Металфера. Као једна компанија у пољу металургије, у окружењу у којем доминирају друге индустрије, посвећени смо стварању средине која ће привући запослене на основу рада савремених и услова рада. Континуирани раст броја наших колега захтева и непрестани труд око успостављања тимске атмосфере, међусобног препознавања и упознавања. Кроз заједничке активности и тим билдинге наши запослени постају и пријатељи, а то чине играјући фудбал у оквиру „Челичења” и „Челичне лиге“, ​​проводе свечане тренутке на прославама или дружењима са другим члановима на броју.

Снага која покреће Металфер су људи, те улагањем у њихов развој улажемо и у будућност компаније. Сваке године издвајамо средства за образовање и обуку, стварамо сарадњу са еминентним консултантским кућама, акредитованим тренинг центрима и образовним установама. Подржавамо своје запослене у жељи да се школују или се специјализују у одређеним областима. Будући да до детаља познају процес којима се баве на својим радним местима, охрабрујемо их и да све своје предлоге претворе у остварене пројекте. Сваке године од децембра до марта кроз иницијативу „Металфер предложене“ оставља простор за промишљана решења која на неки начин решавају рад или унапредјују одређене процедуре.

Култура дијалога и подршке

Отворен однос постижемо негујући културу разговора унутар Металфера. Сви наши запослени су посвећени појединци које желимо поштовати, а чије смо изазове и потребе увек спремни да слушамо, те једно недељно – у оквиру „ХР отворених врата“ – могу без задршке да изнесу свој проблем или свој проблем. Узајамно поверење је за нас кључно, па су плате које нудимо редовне и стимулативне, а нанаде зараде и остала примања виша у односу на законом прописане регулације. Трудимо се да своје најбоље раднике препознамо и додатно мотивишемо, због чега смо креирали систем грађења како на годишњем нивоу, тако и у истакнутим случајевима.

Напослетку, мислимо и о томе на које све начине можемо позитивно да утичемо на време које наше колеге проводе изван посла. Породица је стуб сваког друштва и трудимо се да радницима у Металферу покажемо колико их подржавамо и у овом сегменту живота. За рођење детета свима Запосленима, без обзира на врсту уговори и радној локацији, Обезбеђивање Помоћ у износу од 100.000 динара, док за полозак деце у први разреде Основне школе на приредби ДЕЛИМО ПОКЛОЛОЈУ КОЈО Е импо Помоћи у прилагојавању новој средина. Сваке године организујемо и новогодишњи бал са доделом пакетића, који је свечана прилика за дружење најмлађих. Деца наших запослених који су већ средњошколци или студенти од компанија добијају стипендије за даље образовање, а врата Металфера су им увек отворена – талентовани, напредни ученици од нас сигурно могу да очекују.