Металфер стручна академија

Простор знања и размене

Људи су наш најважнији ресурс и стога предано стварамо атмосферу у којој запослени имају прилику да се под окриљем сопствене компаније развијају.

Металфер стручна академија (МСА) је институција чија улога је вишеструка, док је пре свега у питању образовни програм у највећој мери оријентисан ка професионалном развоју наших запослених. Као друштвено одговорна компанија важно нам је да негујемо отвореност, па тако пружамо прилику и свим другим заинтересованим лицима да кроз плаћену једномесечену обуку стекну специфична знања и вештине. Овиме се они накнадно квалификују и за регуларан радни однос у нашој компанији.

Наши најстручнији кадар, у сарадњи са професорима средњих школа и фалултета, преносиће знања полазницима ове академије. МСА је место које ће обухватити широк дијапазон различитих обука и курсева, не само стручних – уско везаних за специфична радна места, него и ИТ обука, курсева страних језика и других вештина које се односе на међусобне односе са колегама – комуникација, управљање сопственим временом, решавање проблема у тиму, изазови лидерства и слично.