Металфер стручна академија

Простор знања и промене

Људи су наш најважнији ресурс и стога предано стварамо атмосферу у којој запослени имају прилику да се под окриљем друштвене компаније развијају.

Металфер стручна академија (МСА) је институција чија улога је вишеструка, док је пре свега у питању образовни програм у највећој мери оријентисан ка професионалном развоју наших запослених. Као друштвено одговорна компанија важно нам је да негујемо отвореност, па тако пружамо прилику и свим другим заинтересованим лицима да кроз плаћену једномесечну обуку стекну специфична знања и вештине. Овиме се они једноставно квалификују и за регулисан радни однос у нашој компанији.

Наш научни кадар, у сарадњи са професорима средњих школа и фалултета, преноси знања полазницима ове академије. МСА је место које ће обухватити широк дијапазон различитих обука и курсева, не само стручних – уско везаних за специфична радна места, него и ИТ обука, курсева страних језика и других вештина које се односе на међусобне односе – међусобне односе, односе са колегама. решавање проблема у тиму, изазови лидерства и слично.