Чланови надзорног одбора Металфер Групе на „ESG Adria Summitu“ у Порто Монтенегру

Чланови Надзорног одбора Металфер Групе имали су значајну улогу на престижном „ESG Adria Summitu“, који се одржавао од 24. до 26. априла 2024. године у Порто Монтенегру. Самит је окупио водеће пословне лидере, представнике високог нивоа власти, међународних организација, цивилног друштва и стручњаке за одрживост из Адриа региона и шире.

„ESG Adria Summit“, организован од стране Сустинери Партнерс и Порто Монтенегро, уз партнерство са Владом Црне Горе и под покровитељством председника Црне Горе, Јакова Милатовића, фокусиран је на унапређење дијалога и пракси у областима екологије, друштвене одговорности и управљања (ЕСГ). Ове године, Суммит је проширио своје деловање настављајући успех првог великог регионалног догађаја посвећеног одрживом развоју, одржаног 2023. године. Преко 500 учесника, укључујући више од 150 компанија, владиних тела и других организација, разматрало је импликације ЕСГ стандарда за „Пословање будућности“ у региону Западног Балкана.

Чланови Надзорног одбора Металфер Групе активно су учествовали у кључним темама, панелима и радионицама које су се бавиле практичним решењима регионалних проблема, као и могућностима за постављање и остваривање ЕСГ циљева у складу са регулативама. Њихово учешће на самиту јасно показује посвећеност Металфер Групе ка одрживом пословању и проактивном приступу у остваривању виших стандарда у области заштите околине, друштвене одговорности и корпоративног управљања.

Самит „Делујмо сада за одрживу сутрашњицу“ идентификовао је и размотрио нове солуције, иницијативе и инвестиције које могу убрзати транзицију ка одрживијој будућности, чиме се потврђује водећа улога Металфер Групе у промовисању ЕСГ агенде у Адриа региону и шире. Ово је још један корак напред у нашој мисији да будемо предводници у постизању одрживих и одговорних пословних пракси.

РЕЛЕВАНТНЕ ПРИЧЕ
Учешће Надзорног одбора Металфер Групе на Копаоник Бизнис Форуму 2024.
Учешће Надзорног одбора Металфер Групе на Копаоник Бизнис Форуму 2024.

Престижни Копаоник Бизнис Форум још једном је послужио као кључна платформа за плодне дискусије о економским, геополитичким и друштвеним динамикама, нудећи свеобухватне анализе савременог глобалног пејзажа.

„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“

У бајковитом предвечерју, 12. децембра, Металфер Група је била домаћин магије на свом Новогодишњем балу. Деда Мраз је својим даровима распламсао срца најмлађих, док су наши малени витезови и принцезе запловили у чаробни свет маште.

Осврт на Медиа Туру
Осврт на Медиа Туру

У свом настојању да гради одрживу будућност, компанија Металфер с поносом је представилa свој иновативни производ – Металфер® Зелени Челик.

Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина
Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина

Са изузетним поносом честитамо нашој Сремској Митровици на заслуженом признању као Еко општини у Србији.

Дуално образовање
Дуално образовање

Металфер постојано подржава амбициозне младе људе на њиховој образовној и професионалној стази, овога пута кроз пројекат „Дуално образовање“.

Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу
Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу

У живописном окружењу Истанбула, где се древна историја сусреће с модерним временима, овогодишња конференција СтилОрбис и ИРЕПАС

Учешће наших момака у фудбалској лиги
Учешће наших момака у фудбалској лиги

Компанија Metalfer Steel Mill подржава спортски и тимски дух својих запослених.

Ђак првак
Ђак првак

Као што шума сваког јутра буди своје тајне и пушта птице да причају приче, овогодишња свечана представа у Градском позоришту звучала је као одјек детињства и чуда које оно носи.

ЕПД сертификат
ЕПД сертификат

Групација Metalfer Group са поносом објављује да је наша компанија Metalfer Steel Mill стекла ЕПД (Environmental Product Declaration) изходован од стране реномиране куће EPD International AB Stockholm.

Челичење у Металферу
Челичење у Металферу

”Челичење”, сада већ традиционална, годишња манифестација која слави дух тимског рада и заједништва у ”Metalfer Steel Mill”-у, одржана је ове године 2. јуна у парку природе – Засавица.