„Billet Welder“

Металфер, водећи произвођач челика у региону, тренутно је у процесу увођења новог, софистицираног уређаја у свој производни процес – „Billet Welder“. Овај уређај је производ реномираног произвођача Даниели, а Металферу ће пружити значајне погодности.

Континуални заваривач гредица је веома напредна машина за заваривање која ће омогућити Металферу да заваривањем споји челичне гредице заједно, побољшавајући квалитет својих производа и повећавајући ефикасност. Уређај може да ради при великим брзинама, заваривши до xxx гредица на сат и да са високом прецизношћу обезбеди заваривање највишег квалитета.

Увођење континуалног заваривача гредица у производни процес Металфера значајно ће побољшати његову продуктивност и омогућити производњу квалитетнијих челичних производа. То ће допринети како нашим купцима, који ће добити квалитетније производе, тако и компанији која ће моћи да повећа свој тржишни удео.

Поред ових предности, заваривач гредица ће имати позитиван утицај на Металферову Зелену агенду. Уређај ће смањити количину челичног отпада који настаје током производног процеса, омогућавајући Металферу да смањи отпад и постигне уштеде електричне и хемијске енергије. Ово ће имати позитиван утицај на животну средину и помоћи ће Металферу да постигне своје циљеве одрживости.

Металферова инвестиција у заваривач гредица је сведочанство наше посвећености иновацијама, ефикасности и одрживости. Увођењем овог напредног уређаја у свој производни процес, Металфер прави значајан корак напред у побољшању свог пословања и смањењу његовог утицаја на животну средину.

РЕЛЕВАНТНЕ ПРИЧЕ
Металфер Група додељује школске стипендије за 2023./24.
Металфер Група додељује школске стипендије за 2023./24.

Са поносом објављујемо да Металфер Група и ове године наставља са традицијом доделе школских стипендија деци наших запослених!

Учешће наших момака у фудбалској лиги
Учешће наших момака у фудбалској лиги

Компанија Metalfer Steel Mill подржава спортски и тимски дух својих запослених.

Ђак првак
Ђак првак

Као што шума сваког јутра буди своје тајне и пушта птице да причају приче, овогодишња свечана представа у Градском позоришту звучала је као одјек детињства и чуда које оно носи.

ЕПД сертификат
ЕПД сертификат

Групација Metalfer Group са поносом објављује да је наша компанија Metalfer Steel Mill стекла ЕПД (Environmental Product Declaration) изходован од стране реномиране куће EPD International AB Stockholm.

Челичење у Металферу
Челичење у Металферу

”Челичење”, сада већ традиционална, годишња манифестација која слави дух тимског рада и заједништва у ”Metalfer Steel Mill”-у, одржана је ове године 2. јуна у парку природе – Засавица.

Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине
Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине

Компанија ”Metalfer Steel Mill”, добро познато име у индустрији челика, са поносом објављује успешну производњу првих милион тона челичних производа у свом новоотвореном погону.

Западнобалкански ЕСГ самит
Западнобалкански ЕСГ самит

Надзорни одбор Металфер групе активно је учествовао на првом Западнобалканском самиту о екологији, друштвеној одговорности и менаџменту (ЕСГ), који је одржан у Порто Монтенегру од 26. до 28. априла.

Конференција „Investing in Resilience“
Конференција „Investing in Resilience“

Надзорни одбор Металфер групе учествовао је на годишњем састанку и пословном форуму Европске банке за обнову и развој (ЕБРД).

Одржана прва свечана приредба „Ђак првак“
Одржана прва свечана приредба „Ђак првак“

Како је полазак у школу један од најбитнијих догађаја у животу сваког детета, решили смо да их на овај начин подржавамо те забавним програмом…

У петак 9.12.2022. одржан је Металфер „Новогодишњи бал“
У петак 9.12.2022. одржан је Металфер „Новогодишњи бал“

Било је то посебно-магично вече за Металфер принцезе и принчеве.