„Billet Welder“

Металфер, водећи произвођач челика у региону, тренутно је у процесу увођења новог, софистицираног уређаја у свој производни процес – „Billet Welder“. Овај уређај је производ реномираног произвођача Даниели, а Металферу ће пружити значајне погодности.

Континуални заваривач гредица је веома напредна машина за заваривање која ће омогућити Металферу да заваривањем споји челичне гредице заједно, побољшавајући квалитет својих производа и повећавајући ефикасност. Уређај може да ради при великим брзинама, заваривши до xxx гредица на сат и да са високом прецизношћу обезбеди заваривање највишег квалитета.

Увођење континуалног заваривача гредица у производни процес Металфера значајно ће побољшати његову продуктивност и омогућити производњу квалитетнијих челичних производа. То ће допринети како нашим купцима, који ће добити квалитетније производе, тако и компанији која ће моћи да повећа свој тржишни удео.

Поред ових предности, заваривач гредица ће имати позитиван утицај на Металферову Зелену агенду. Уређај ће смањити количину челичног отпада који настаје током производног процеса, омогућавајући Металферу да смањи отпад и постигне уштеде електричне и хемијске енергије. Ово ће имати позитиван утицај на животну средину и помоћи ће Металферу да постигне своје циљеве одрживости.

Металферова инвестиција у заваривач гредица је сведочанство наше посвећености иновацијама, ефикасности и одрживости. Увођењем овог напредног уређаја у свој производни процес, Металфер прави значајан корак напред у побољшању свог пословања и смањењу његовог утицаја на животну средину.

РЕЛЕВАНТНЕ ПРИЧЕ
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“

У бајковитом предвечерју, 12. децембра, Металфер Група је била домаћин магије на свом Новогодишњем балу. Деда Мраз је својим даровима распламсао срца најмлађих, док су наши малени витезови и принцезе запловили у чаробни свет маште.

Осврт на Медиа Туру
Осврт на Медиа Туру

У свом настојању да гради одрживу будућност, компанија Металфер с поносом је представилa свој иновативни производ – Металфер® Зелени Челик.

Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина
Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина

Са изузетним поносом честитамо нашој Сремској Митровици на заслуженом признању као Еко општини у Србији.

Дуално образовање
Дуално образовање

Металфер постојано подржава амбициозне младе људе на њиховој образовној и професионалној стази, овога пута кроз пројекат „Дуално образовање“.

Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу
Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу

У живописном окружењу Истанбула, где се древна историја сусреће с модерним временима, овогодишња конференција СтилОрбис и ИРЕПАС

Учешће наших момака у фудбалској лиги
Учешће наших момака у фудбалској лиги

Компанија Metalfer Steel Mill подржава спортски и тимски дух својих запослених.

Ђак првак
Ђак првак

Као што шума сваког јутра буди своје тајне и пушта птице да причају приче, овогодишња свечана представа у Градском позоришту звучала је као одјек детињства и чуда које оно носи.

ЕПД сертификат
ЕПД сертификат

Групација Metalfer Group са поносом објављује да је наша компанија Metalfer Steel Mill стекла ЕПД (Environmental Product Declaration) изходован од стране реномиране куће EPD International AB Stockholm.

Челичење у Металферу
Челичење у Металферу

”Челичење”, сада већ традиционална, годишња манифестација која слави дух тимског рада и заједништва у ”Metalfer Steel Mill”-у, одржана је ове године 2. јуна у парку природе – Засавица.

Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине
Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине

Компанија ”Metalfer Steel Mill”, добро познато име у индустрији челика, са поносом објављује успешну производњу првих милион тона челичних производа у свом новоотвореном погону.