Донацијом паметне клупе у сремскомитровачкој електротехничкој школи наша компанија облежила је почетак нове школске године.

Традиционално школовање данас је изазовно за младе људе, те би окружење у којем се свакодневно налазе требало да буде у дијалогу са савременим потребама. Технологија је несумњиво постала неопходан алат за учење, комуникацију и кретање, а умреженост је једна од вредности коју средњошколци препознају као виталну. Имајући све то у виду, одлучили смо да овој средњој струковној школи донирамо паметну клупу на соларни погон коју одликују модерне карактеристике бесплатно доступне свим корисницима – интернет, бежични пуњач за електричне уређаје, пуњач за електричне бицикле и мерач квалитета ваздуха. Осим што се надамо да ће оваква клупа олакшати успешно савладавање свакодневних задатака ученика, верујемо и да је она пример добре праксе у погледу одрживости и иновативности.


Позиционирана у дворишту школе „Никола Тесла”, паметна клупа представља наставак успешне сарадње која је започела заједничким развојем програма дуалног образовања. Ова електротехничка школа полазишно је место бројних наших колега и сарадника, док неки од ђака већ сада реализују практичну наставу у оквиру компаније Металфер. Ученици школе „Никола Тесла” едукују се у областима од машинске обраде до енергетике, те желимо да препознају нашу компанију као простор подршке и развоја – како њихових будућих идеја, тако и њихових компетенција.

РЕЛЕВАНТНЕ ПРИЧЕ
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“

У бајковитом предвечерју, 12. децембра, Металфер Група је била домаћин магије на свом Новогодишњем балу. Деда Мраз је својим даровима распламсао срца најмлађих, док су наши малени витезови и принцезе запловили у чаробни свет маште.

Осврт на Медиа Туру
Осврт на Медиа Туру

У свом настојању да гради одрживу будућност, компанија Металфер с поносом је представилa свој иновативни производ – Металфер® Зелени Челик.

Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина
Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина

Са изузетним поносом честитамо нашој Сремској Митровици на заслуженом признању као Еко општини у Србији.

Дуално образовање
Дуално образовање

Металфер постојано подржава амбициозне младе људе на њиховој образовној и професионалној стази, овога пута кроз пројекат „Дуално образовање“.

Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу
Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу

У живописном окружењу Истанбула, где се древна историја сусреће с модерним временима, овогодишња конференција СтилОрбис и ИРЕПАС

Учешће наших момака у фудбалској лиги
Учешће наших момака у фудбалској лиги

Компанија Metalfer Steel Mill подржава спортски и тимски дух својих запослених.

Ђак првак
Ђак првак

Као што шума сваког јутра буди своје тајне и пушта птице да причају приче, овогодишња свечана представа у Градском позоришту звучала је као одјек детињства и чуда које оно носи.

ЕПД сертификат
ЕПД сертификат

Групација Metalfer Group са поносом објављује да је наша компанија Metalfer Steel Mill стекла ЕПД (Environmental Product Declaration) изходован од стране реномиране куће EPD International AB Stockholm.

Челичење у Металферу
Челичење у Металферу

”Челичење”, сада већ традиционална, годишња манифестација која слави дух тимског рада и заједништва у ”Metalfer Steel Mill”-у, одржана је ове године 2. јуна у парку природе – Засавица.

Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине
Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине

Компанија ”Metalfer Steel Mill”, добро познато име у индустрији челика, са поносом објављује успешну производњу првих милион тона челичних производа у свом новоотвореном погону.