МЕТАЛФЕР ПРЕДЛАЖЕ: ИНОВАТИВНА ПРОБЛЕМСКА РЕШЕЊА НАШИХ ЗАПОСЛЕНИХ

Иницијатива која запослене подстиче на креативно решавање проблема наставља се и ове године у истом облику, а прошлогодишњи предлози успешно су и у потпуности спроведени у дело.  

Са жељом да све чланове Металфера укључимо у инфраструктурна питања компаније увели смо могућност да, као учесници и најбољи познаваоци производног процеса, сами дају предлоге о квалитативним изменама које би унапредиле њихов или колектитвни рад. Ова пракса показала се као отварање конструктивног дијалога о ефкаснијем функционисању компаније, а диверзитет приступа и мишљења богатство је какво у Meталферу подстичемо, одржавамо и поштујемо. Прошлогодишњи предлози били су функционални у реалном производном окружењу, а сходно томе колеге су адекватно награђене.

БРОНЗАНИ И ЗЕЛЕНИ ПРЕДЛОГ

– Бронзани предлог Љубише Каралића и Илије Дакића тиче се аутоматских врата ЕБТ. Овај предлог олакшао је рад колегама на ЕАФ пећи, као и мање ангажовање ватросталног одржавања које је до сада врата мењало свакодневно;
– Зелени предлог Драгана Кличарића тиче се заптивних елемената на трајберима: предлог реконструкције улежиштења осовина трајбера, како би се зауставио губитак уља за подмазивање услед честих цурења, одагнао је проблем које ни представници фирми „Даниели“ и „Сидер“ својим модификације претходно нису успели да реше. Реализација Зеленог предлога допринела је заштити животне средине, као и уштеди уља. Током 2022. године, као и почетком 2023, није било цурења средства за подмазивање на поменутим трајберима.

Колегама честитамо на прошлогодишњем успеху и подсећамо да је у току акција Металфер предлаже 2.0, те да своје предлоге можете доставити на мејл адресу metalferpredlaze@metalfer.net или убацивањем предлога у назначене кутије на портирници код Управне зграде и Топионице. Срећно!

РЕЛЕВАНТНЕ ПРИЧЕ
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“
„Металферова магична ноћ: Деца запослених обасјана чаролијом Новогошњег Бала“

У бајковитом предвечерју, 12. децембра, Металфер Група је била домаћин магије на свом Новогодишњем балу. Деда Мраз је својим даровима распламсао срца најмлађих, док су наши малени витезови и принцезе запловили у чаробни свет маште.

Осврт на Медиа Туру
Осврт на Медиа Туру

У свом настојању да гради одрживу будућност, компанија Металфер с поносом је представилa свој иновативни производ – Металфер® Зелени Челик.

Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина
Сремска Митровица добила награду – ЕкоОпштина

Са изузетним поносом честитамо нашој Сремској Митровици на заслуженом признању као Еко општини у Србији.

Дуално образовање
Дуално образовање

Металфер постојано подржава амбициозне младе људе на њиховој образовној и професионалној стази, овога пута кроз пројекат „Дуално образовање“.

Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу
Metalfer Group на Прослави 40.-годишњице ИРЕПАС-а у Истанбулу

У живописном окружењу Истанбула, где се древна историја сусреће с модерним временима, овогодишња конференција СтилОрбис и ИРЕПАС

Учешће наших момака у фудбалској лиги
Учешће наших момака у фудбалској лиги

Компанија Metalfer Steel Mill подржава спортски и тимски дух својих запослених.

Ђак првак
Ђак првак

Као што шума сваког јутра буди своје тајне и пушта птице да причају приче, овогодишња свечана представа у Градском позоришту звучала је као одјек детињства и чуда које оно носи.

ЕПД сертификат
ЕПД сертификат

Групација Metalfer Group са поносом објављује да је наша компанија Metalfer Steel Mill стекла ЕПД (Environmental Product Declaration) изходован од стране реномиране куће EPD International AB Stockholm.

Челичење у Металферу
Челичење у Металферу

”Челичење”, сада већ традиционална, годишња манифестација која слави дух тимског рада и заједништва у ”Metalfer Steel Mill”-у, одржана је ове године 2. јуна у парку природе – Засавица.

Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине
Милион тона челика у новом погону фокусираном на заштиту животне средине

Компанија ”Metalfer Steel Mill”, добро познато име у индустрији челика, са поносом објављује успешну производњу првих милион тона челичних производа у свом новоотвореном погону.