Наше активности

Поља наше делатности

Добродошли у разнолику, динамичну и непрестано еволуирајућу сферу активности Металфер групе. Наши пословни подухвати се простиру кроз различите индустријске секторе, сваки доприносећи јединственим потезом на платну одрживог и иновативног раста. Хајде да дубље заронимо у срж нашег пословања.

Инфраструктура је кичма модерне цивилизације, а ми је у Металфер групи, учвршћујемо непоколебљивом посвећеношћу и нашим производима. Кроз обиман портфолио челичних производа и камених агрегата, подстичемо робустну и одрживу инфраструктуру која одолева тесту времена, чиме оснажујемо друштвену заједницу и подстичемо економски раст. У сфери грађевинских материјала, нисмо само посматрачи већ активно доприносимо економском развоју нације. Наши висококвалитетни производи подстичу различите економске секторе, који снажно утичу на БДП. Не градимо само материјале структуре, већ постављамо темељ развоја и просперитета.

Путујући у дубине одрживог рударства, понављамо нашу посвећеност планети и њеним људима. Верујемо да рударство може коегзистирати са еколошком и социјалном хармонијом, стога усвајамо принципе одрживог развоја кроз читав животни циклус рудника. Од истраживања и дизајна технолошких процеса, преко градње, до експлоатације, осигуравамо да се наша пракса усклађује са нашим етосом одговорног рударства.

У сфери финансија, наш компас показује правац ка одрживој будућности. Катализирамо пројекте који се фокусирају на производњи обновљиве енергије, бригу о околини и најновије технологије. Наши разнолики клијенти имају корист од наших иновативних, тржишно водећих производа, истичући нашу улогу као стратешког партнера за одрживи раст.

Коначно, у арени обновљиве енергије, заговарамо нов приступ. За разлику од наших конкурената, сав челик који Металфер производи настаје из отпада, што представља значајан корак ка декарбонизацији индустрије и подстицању одрживе ниско-угљеничне економије. Водећи се принципима циркуларне економије, ми преобликујемо будућност.

Свака наша активност, иако јединствена у свом фокусу, резонује са широм визијом Металфер групе о одрживом, иновативном и одговорном расту. Док настављамо да се крећемо кроз пословни пејзаж, позивамо вас да нам се придружите на овом путовању, негујући партнерства која подстичу просперитет и остварују позитиван утицај на свет око нас.