Наша историја

Наша баштина и наслеђе који су трасирали нашу садашњост

Историја Металфер групе је својеврсно сведочанство наше флексибилности, иновативности и посвећености квалитету. Од наших скромних почетака у Великој Британији, израсли смо у значајног европског играча у домену тешке индустрије, производећи разноврсну палету производа. Развијајући се, били смо доследни у превазилажењу прекретница, суочавали се са изазовима, а притом јачали нашу одлучност и градили доменска знања.

Историја наше компаније је исписана значајним достигнућима, као што су лансирање нових постројења, иновативни производи и стратешка партнерства, ширење на нова тржишта и очувању животне средине. Управо ова постигнућа означавају наш пут од локалног предузећа до европске компаније, уз задржавање посвећености нашој сврси и основним вредностима.

Данас је Металфер група снажан, утицајан економски субјект који запошљава стотине професионалаца у различитим областима. Наш тренутни статус је резултат вишегодишњег напорног рада, непоколебљиве посвећености као и преданости нашим вредностима и мисији.

Док гледамо у будућност, наша визија остаје јасна: да наставимо са производњом висококвалитетних производа уз поштовање животне средине, наших запослених и заједнице. Узбуђени смо због могућности које су пред нама и посвећени смо унапређењу нашег наслеђа изврсности, одговорности и иновација.