Вредности и сврха

Вредности које нас покрећу и сврше које усмеравају наше деловање

У срцу Металфер групе лежи наше чврсто веровање у континуирано побољшање процеса. Заштитом животне средине и савесним коришћењем природних ресурса, циљ нам је да допринесемо побољшању квалитета живота за све. Као породично предузеће, ценимо индивидуалност и емоционалну интелигенцију, које су подједнако важне у изградњи јединственог карактера и успеха баш као и професионалност и стручност. Тежимо да будемо успешна, али изузетно одговорна организација, увек узимајући у обзир утицај наших пословних активности на запослене, купце, заједницу и окружење.

Наша Зелена агенда је саставни део вредности и циља наше компаније. Посвећени смо производни челика на еколошки одговоран начин, радећи на смањењу нашег угљеничког отиска и тиме доприноси одрживој будућности. Верујемо да нам наша улога у производњи даје могућност и обавезу да створимо бољу заједницу, ону која чува животну средину и одговорно користи природне ресурсе. Наша посвећеност Зеленој агенди истиче наш допринос побољшању квалитета живота за све.

Наша мисија је јасна: развијати производе врхунског квалитета кроз континуирано побољшање и ефикасно коришћење ресурса, уз поштовање живота и животне средине. Наша тежња ка ванредности подразумева бескомпромисну ​​употребу најквалитетнијих материјала, склапање партнера са најпоузданијим сарадницима и имплементацију најсавременијих процеса.
Ипак, наша мисија се ту не зауставља. Гајимо бесконачну страст за истраживањем и развојем нових материјала, технологије и могућности. Наша жеља за знањем и иновацијама је неутољива – никада не престајемо да учимо, да се развијамо и прилажемо.
Ова неумитна радозналост нас покреће до самог врха наше индустрије, означавајући нас као пионире у окружењу које се константно мења.

У Металферу, наша Зелена агенда није само обавеза – то је начин живота. Разумемо да је пут ка одрживости колективно путовање које захтева посвећеност и допринос сваког члана нашег тима. Док гледамо у будућност, узбудјени смо јер имамо могућност да развијамо наше наслеђе изврсности, одговорности и иновације на еколошки прихватљив начин.
Наша визија је јасна колико и амбициозна: наставити са производњом висококвалитетних производа, а истовремено бити активан чувар наше животне средине, наших запослених и заједница коју служимо.